4/6/10

Μια είδηση για τους φίλους μας.

Aγαπητοί φίλοι των κοριτσιών και δικοί μας, αύριο το βράδυ (Σάββατο 5/6) στην εκπομπή του Σ. Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας" Θα τραγουδήσουν τα κορίτσια με τη χωρωδία του Τυπάλδου. Στη ΝΕΤ, στις 22.00. Θα πουν 3 τραγούδια στην αρχή της εκπομπής. Φιλιά σε όλους σας και καλό καλοκαίρι.

9 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΤΗΝ ΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Dinos-Art είπε...

Μαρία, πολύ θα το χαιρόμασταν, αλλά μόλις είδα το σημερινό πρόγραμμα της ΝΕΤ που αναφέρει ότι στις 22:00 θα έχει την εκπομπή "Στον δρόμο για το Μουντιάλ". Μήπως άλλαξε κάτι;
Φιλιά.

eleni είπε...

IZA μου τι κάνετε;
Το θυμόμουν,αλλά το επιβεβαίωσες με την ανάρτηση.
Θα τις δώ τις κούκλες το βράδυ και θα τις καμαρώσω!
Να είστε καλά να τις καμαρώνετε να ανθίζουν !
Φιλάκια!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Kαλησπέρα , απόψε σίγουρα θα πω στην "υγειά μας" με γνώριμες παιδικές φωνούλες !
Δεν το χάνουμε με τίποτα
(εμείς γράφουμε Ιστορία την Δευτέρα κι έχουμε διάβασμα) Να σαστε καλά Χαιρετίσματα στον Δ και φιλιά σε Α και Λ

marilise είπε...

Αχ αυτή η χορωδία Τυπάλδου , είναι και οι δικές μου παλαίμαχες με την Αντιγόνη , την Μελίνα , την Ιφιγένεια , τον Νότη Μαυρουδή , τον Νταλάρα , τις αβίαστες πρόβες , την τηλεόραση το Μέγαρο και τον Δημήτρη να κινεί τα νήματα .Πόσο χαίρομαι που βαδίζεται και σεις σε αυτό το μοναδικό χνάρι !!! Ενημέρωσε μας όποτε θάναι η εκπομπή >>>>>

IZA είπε...

Σκρουτζάκο, να είσαι καλά. Ελπίζω να μην κάθισες να δεις την εκπομπή κι αντί γι' αυτό να είδες το Μουντιάλ; Συγγνώμη αλλά δεν είχα ενημερωθεί σωστά. Καλό σου καλοκαίρι.

IZA είπε...

Ντίνο μου ευτυχώς που μ' ενημέρωσες. Χαμπάρι δεν είχα πάρει κι έδωσα λάθος πληροφορίες. Ελπίζω να με συγχωρήσετε φίλοι μου.

IZA είπε...

Ελένη μου, τσάμπα σας αναστάτωσα. `Ακυρο!

Αθηνούλα μου, πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στα μέρη μας. Απ' ό,τι φαίνεται γλυκειά μου πρώτα θα τις δεις μάλλον από κοντά. Δεν θ' αργήσουμε να έρθουμε στη Σάμο.

IZA είπε...

Marilise , πραγματικά ο κ. Δημήτρης κάνει πολύ καλή δουλειά και δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα στη χορωδία και πρώτα απ' όλα τα παιδιά περνούν καλά. Κι αυτό είναι το πιο βασικό απ' όλα.