3/11/13

Τέλος καλοκαιριού.

         
       Ο μικρός μου ανιψιός κάνει τα τελευταία του μπάνια στη Σάμο πριν φύγει για τη μακρινή Ολλανδία όπου ζει. Του έκανα δώρο αυτή την  ακουαρέλα για να την πάρει μαζί του για μια ελληνική, καλοκαιρινή ανάμνηση τον κρύο χειμώνα της Ολλανδίας.

5 σχόλια:

Dinos-Art είπε...

Ζηλεύω Μαρία μου! Θά'θελα να μένω μόνιμα στην ωραία Ολλανδία, που την επισκεφτήκαμε πολλές φορές, να περνούσα τις καλοκαιρινές διακοπές μου στη γαλανή θάλασσα και ουρανό της Ελλάδας και νά'χα μια θεία να αποθανατίζει με μια τέτοια ωραία ζωγραφιά τις διακοπές μου. Καλή εβδομάδα, φιλιά.

IZA είπε...

Nτίνο, η αλήθεια είναι πως κι εγώ ζηλεύω λίγο. Πήγαμε πέρισυ στην Ολλανδία κι ενθουσιαστήκαμε. Ο καλύτερος συνδυασμός χειμώνας στην Ολλανδία και καλοκαίρι στην Ελλάδα. Ο μικρούλης μας Τζίμης τώρα είναι έξι χρονών και μιλάει αρκετά καλά και ελληνικά.

Poet είπε...

Συμφωνώ για την παραμυθένιας ομορφιάς Ολλανδία. Όμως θα είναι πολύτιμο για τον μικρό το φως, η διαύγεια, το χάδι του ελληνικού τοπίου. Η άλλη εκείνη ζεστασιά που είναι άγνωστη στις βόρειες χώρες.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Mετά απο πολύ καιρό λογω στρατου είπα να μπω στο σπιτικο μου για να σας ευχηθω!!Γιορτες ερχονται και περνω απο το σπιτικό σου να ευχηθω ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία-αγάπη - ευτυχια.Οι Αγιες μέρες ας απαλύνουν τον πόνο σε οσους υποφέρουν και ας δώσουν σε όλους μας οτι πιο ανθρώπινο υπάρχει για να νιώσουμε όμορφα!!(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Τελεια η ζωγραφικη σου!!!!

Gaby Bee είπε...

This is simply beautiful!

Merry Christmas and a very Happy Healthy New Year to you and all your loved ones.

Gaby xo