19/5/13

ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

Το δεύτερο κολλάζ της σειράς " Αναζητήσεις-Περιπλανήσεις " (δες προηγούμενη ανάρτηση) είναι
ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ. 



Κάποιοι επιλέγουν να πάρουν το δύσκολο μονοπάτι της γνώσης, Η πορεία αυτή  είναι μοναχική και πολύ κοπιαστική. Λίγοι καταφέρνουν να φτάσουν και ν' αντικρίσουν το σπάνιο λουλούδι της αυτογνωσίας και σοφίας . Ακόμα κι αν το βρουν είναι δύσκολο να το αγγίξουν.

9 σχόλια:

Mariela είπε...

Είχα αφήσει σχόλιο και στην προηγούμενη ανάρτηση, αλλά δεν το βλέπω,,, τι έγινε, που χάθηκε;;'η σειρά σου αυτή είναι πραγματικά εξαιρετική!! Μπράβο!!

IZA είπε...

Mariela μου το είχα δει το σχόλιό σου αλλά καταλάθος δεν το δημοσίευσα. Το έκανα τώρα. Αυτή η σειρά ξεκίνησε σαν διασκέδαση και χαλάρωση πιο πολύ. Το ευχαριστήθηκα πολύ. Είναι με εικόνες από παλιά National Geographic kαι τεχνική του citra solve.( για περισσότερες λεπτομέρειες δες εδώ. http://www.citrasolv.com/art/creative.html

eleni είπε...

ΙΖΑ,πάντα ανήσυχη και μέσα στις αναζητήσεις σου απολαμβάνουμε υπέροχες δημιουργίες!
Πολύ όμορφη η καινούρια σου σειρά!
Φιλιά!

Χρόνια πολλά για τη μικρή Λυδία,να τη χαίρεστε!!!
Φιλιά!

eleni είπε...

Μόλις είδα την απάντηση στη Μαριέλα για το citrasolv.
Έχω δει την τεχνική,δίνει ενδιαφέροντα αποτελέσματα,αλλά πού να βρω το υλικό-από πού το αγόρασες;
Φιλιά!

MYSTELIOS είπε...

Πραγματικά ενδιαφέρουσα η καινούργια σειρά έργων σου, εύχομαι καλή εβδομάδα και καλή συνέχεια !!!

Dinos-Art είπε...

Μαρία μου, με ό,τι καταπιάνεσαι έχεις ένα άρτιο αποτέλεσμα. Καλά κάνεις και ψάχνεις, έτσι πρέπει να κάνει ο καλλιτέχνης και να μην κολλά σε ένα θέμα. Πολλά φιλιά.

IZA είπε...

Eλένη μου ευχαριστώ. Το citra solv το αγόρασα από το internet πέρισυ. Μόλις θυμηθώ τη σελίδα θα στη στείλω. Χρειάζεσαι και παλιά τεύχη του Νational (πριν το '80) γιατί μόνο με αυτά λειτουργεί. Κάτι έχει το τυπογραφικό τους μελάνι. Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που ασχολούνται με αυτό και τ' αποτελέσματα της δουλειάς τους είναι καταπληκτικά.

IZA είπε...

Στέλιο πάντα με τον καλό σου λόγο. Σ' ευχαριστώ πολύ.

IZA είπε...

Ντίνο μου όπως ξέρεις ο χρόνος μου είναι περιορισμένος μα είμαι και πολύ κουρασμένη για ν' ασχολήθω με κάποιο ζωγραφικό πίνακα που θα μου πάρει χρόνο. `Ετσι το έριξα στα κολλάζ και τις μεικτές τεχνικές που είναι και μια μορφή διασκέδασης. Καληνύχτα.