11/3/12

ΑΜΑΔΡΥΑΔΕΣ




                                                               
Κάποτε σε μια βόλτα μου στη γειτονιά βρήκα έξω από ένα εργοστάσιο κάποια ξύλινα ταμπλώ με οθογώνιες τρύπες πάνω τους. Δεν ξέρω γιατί τα χρησιμοποιούσαν. `Ισως για την παρουσίαση κάποιων προϊόντων ή ως καλούπια. Τα μάζεψα γιατί μου άρεσαν, αλλά δεν ήξερα τι θα μπορούσα να τα κάνω. `Ηρθε τελικά η ώρα τους . `Οπως και στην προηγούμενη ανάρτηση έφτιαξα πλακάκια από plexiglass στα οποία κόλλησα τις συνθέσεις μου (ακρυλικά και κολάζ) και ύστερα τα κόλλησα με σιλικόνη στα κενά αφού έφτιαξα με χοντρό χαρτόνι ένα πλαίσιο για να καθίσουν επάνω. `Εβαψα το ταμπλώ με μαύρο spray κι έγραψα επάνω τις λέξεις. Τελικά τίποτα δεν πάει χαμένο. Η φωτογράφηση όμως ήταν δύσκολη γιατί γυαλίζει το plexiglass. Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό.

14 σχόλια:

Mary είπε...

Τίποτα δεν πάει χαμένο! Έγινε πολύ ωραίο, όντως.

MYSTELIOS είπε...

Πάντα εκπληκτικές και μοναδικές οι δημιουργίες σου !!!
Καλή συνέχεια !!

eleni είπε...

IZA,τι να πω:υπέροχο!
Μ΄αρέσει ο τρόπος που συνδυάζεις υλικά και τεχνικές.
Είστε όλοι καλά;
Φιλιά ,ιδιαίτερα στις μικρές κούκλες σου!

Margo είπε...

Εντυπωσιακό!!!!!
Φαντάζομαι πόσο όμορφο είναι από κοντά. Θα πρέπει να είναι και μεγάλο.
Μπράβο σου Ίζα εξαιρετική δουλειά!!!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Aπό έμπνευση είσαι στα καλύτερά σου τώρα τελευταία !!
Πολύ όμορφο , πολύ πρωτότυπο !!
Είδες τι κάνει μια βόλτα στη γειτονιά και ένα ταμπλώ που κάποιοι είχαν για πέταμα, ΄όταν φτάνει στα χέρια κάποιας που έχει καλλιτεχνική φύση και έμπνευση ?

Μ΄αρε΄σουν οι τρεις συνθέσεις !!

Χαιρετίσματα από Σάμο

Dinos-Art είπε...

Ανήσυχο και ευρηματικό πνεύμα Μαρία μου. Μπράβο πολύ ωραίο. Φιλιά για καλή εβδομάδα.

Poet είπε...

Θαυμάζω την επινοητικότητά σου, Μαρία μου. Αλλά και τη φοβερή σύμπτωση. Έχω γράψει ένα παραμύθι μαζί με τη Τζούλια, με τίτλο Μωβ και Μελένιος. Το Μωβ είναι ένα χελιδονάκι που ερωτεύεται τον αρκούδο Μελένιο (και αντιστρόφως)πάνω στον Κόζιακα. Και ποια, παρακαλώ, έχει προκαλέσει αυτόν τον έρωτα; Ναι, η Αμαδρυάδα, νύμφη της βελανιδιάς, υπό την προστασία της οποίας βρίσκονται οι δύο, μάλλον αταίριαστοι, ερωτευμένοι.

Με τις σημερινές πολύ δύσκολες εκδοτικές συνθήκες, σκεφτόμαστε να το δημοσιεύσουμε στο διαδίκτυο.

IZA είπε...

Mary χαίρομαι που τα λέμε κι από εδώ. Ξέρεις πολύ καλά ότι και τα πιο ευτελή υλικά μπορεί να κάνουν μια όμορφη δημιουργία.

IZA είπε...

Art-traveller, επειδή δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο να ζωγραφίζω, ψάχνω ιδέες που μπορούν να πραγματοποιούνται σχετικά γρήγορα και να μπορώ να τα κάνω όσο παράλληλα διαβάζω και τα παιδιά.

IZA είπε...

Ελένη μου πολλά φιλιά απ' όλους μας.

IZA είπε...

Μargo μου σ΄ ευχαριστώ. Δεν είναι και πολύ μεγάλο. Οι διαστάσεις του είναι 25Χ50.

IZA είπε...

Αθηνά μου φέρνεις αέρα σαμιώτικο. Ανυπομονώ να έρθει το Πάσχα. Ελπίζω αυτή τη φορά να τα πούμε από κοντά. Φιλιά.

IZA είπε...

Ντίνο μου, όσο για το ανήσυχο έχεις δίκιο. Ησυχία δεν έχω. Από τη μια να βοηθάω την Αθηνά στα μαθήματα της απ' την άλλη να φωνάζει η Λυδία να τη βοηθήσω και παράλληλα να ρίχνω και καμιά πινελιά. Τρέλα σκέτη δηλαδή. Χα χα χα!

IZA είπε...

Τόλη μου, τι όμορφη σύμπτωση! Ανυπομονώ να διαβάσω το παραμυθάκι σας. Η συνεργασία σας με τη Τζούλια δημιουργεί πολύ μαγικά πράγματα.