10/2/12

Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη


Ακυβέρνητο το πλοίο της Ελλάδας έπεσε σε καταιγίδα κι έσπευσαν οι παλιοί, καλοί μας φίλοι να μας σώσουν. ( Πρώτη απόπειρα να δημιουργήσω ένα κολλάζ με Photoshop. M' ενέπνευσε η τραγική πραγματικότητα που ζούμε)

8 σχόλια:

55fm είπε...

Aχ Μαράκι μου!Μεγάλη ανακούφιση το ταλέντο σου!

Poet είπε...

Όχι μόνο ακυβέρνητο, Μαρία μου, αλλά και με το πλήρωμα να τρώει και να πίνει εν μέσω της καταιγίδας. Κανένα αρπακτικό δεν επιτίθεται σε πλάσμα δυνατό και περήφανο. Ας αναγνωρίσουμε λοιπόν και τις δικές μας ευθύνες και ας αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο ενωμένοι. Μόνο τότε θα αποσυρθεί στα βαθιά το Μερκόζιον θαλάσσιο τέρας που εμπνεύστηκες.

IZA είπε...

`Ολγα μου, καλή, δε θα τους περάσει. Δε θα καταφέρουν να μας κλείσουν το στόμα και να μας διαλύσουν το ηθικό. `Οσο μπορούμε θ' ανακουφίζουμε και θα τονώνουμε ο ένας τον άλλον. Φιλιά.

IZA είπε...

Τόλη μου, έχεις απόλυτο δίκιο. το κακό δεν είναι ότι μας έκαναν πιο φτωχούς. Το κακό είναι που σα λαός χάσαμε την αυτοεκτίμηση και περηφάνεια μας. Κάποτε καμαρώναμε για τον πολιτισμό μας, τώρα τον καταστρέφουμε μόνοι μας, παραδίδοντας στις φλόγες ακόμα και τα πολύτιμα ιστορικά μας κτίρια.

φόρα είπε...

όμορφο έργο...

χιλιάδες χρόνια τώρα
με σκληρότητα,
μικρότητα,
πόνο, αίμα,
η ζωή κυλά
η ζωή απλά συνεχίζεται...

ας είμαστε αληθινοί
όσο το απέραντο γαλάζιο
του ουρανού.

IZA είπε...

Γεια σου, Φόρα. Μια χαρά τα λες, αλλά τελικά το να είμαστε αληθινοί είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Καλή σου νύχτα.

A.G.Selena είπε...

Τι όμορφη δουλειά!!! Τι κρίμα να έχει πρωταγωνιστές ανθρώπους που μας προκαλούν τόσο άσχημα συναισθήματα!!!

Καλώς μας ήρθες και πάλι!!!

IZA είπε...

Selena σ' ευχαριστώ πολύ γι' αυτό το θερμό καλωσόρισμα. `Οντως αυτά τα δύο πρόσωπα φαντάζουν τρομαχτικά κσι στοιχείωνουν πια τους εφιάλτες μας.