6/2/12

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

Μετά από πολύμηνη απουσία μου από το διαδίκτυο, αισθάνθηκα την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να εκφράσω την αγανάκτησή μου για όσα συμβαίνουν, μ'αυτό το έργο μου. Το βλέμμα των εξαθλιωμένων μας καρφώνει και ρωτάει το "γιατί". Το ίδιο και τ' αθώα ζώα που εξαφανίζονται κι αυτά στο βωμό του χρήματος. Η γη μας ποτίζεται με δηλητήρια για να πλουτίζουν τα οικονομικά λόμπυ, οι κυνικοί και ψυχροί δολοφόνοι της γης.

20 σχόλια:

55fm είπε...

Mαράκι μου,η διαμαρτυρία σου με γεμίζει συναισθήματα!'Εχεις προχωρήσει στη ζωγραφική πολύ φίλη μου!Ποιός το περίμενε τι μας περίμενε...
Πολλά φιλιά και την αγάπη μου στελνω σε όλους σας!

Margo είπε...

Μαρία μου το έργο σου εκφράζει απόλυτα αυτό που συμβαίνει. Το άδικο βασιλεύει.. για την ώρα. Αδυνατώ να πιστέψω πως δε θα αντιδράσουμε.. κάποτε θα γίνει.
Χαίρομαι που εμφανίστηκες, μας λείπεις..
Να σαι καλά!

Mariela είπε...

Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω ανάμεσα μας!!
πολύ δυνατό τό έργο, τόσο σαν μήνυμα όσο και σαν τεχνική...
μου αρέσει πολύ!
Να είσαι καλά!

φόρα είπε...

όμορφο, εκφραστικό έργο!
ΙΖΑ μας έλειψες!
και που σε...
όλα καλά θα πανε!

IZA είπε...

Kαλώς σας βρήκα `Ολγα μου. Ποιος ξέρει τι μας περιμένει ακόμα. Αυτό που μας απομένει είναι η ανθρωπιά μας και η αλληλεγγύη. Φιλιά.

IZA είπε...

Μargo μου με συγκινούν τα καλά σου λόγια. Κι εσείς μου λείψατε, αλλά φαίνεται πως την είχα ανάγκη αυτή την αποχή από τα blogs. Φιλιά.

IZA είπε...

Μariela μου πολύ χαίρομαι που τα ξαναλέμε. Τα καλά σου λόγια μου ανεβάζουν το ηθικό και μου φτιάχνουν τη μέρα. Να είσαι πάντα καλά.

Giorgos Varvakis είπε...

Σπουδαία δουλειά Μαράκι!!!
Τα είπες όλα...!!
Μας έλειψες :)
Καλησπέρα

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Καλώς την κι ας άργησε !!
Για σένα λέω !!

Χαίρομαι που δημιουργείς !!!!
Το έργο σου δεν χρειάζεται συνοδευτικά λόγια , μιλάει από μόνο του και λέει πολλά!!
Πρωτίστως αυτό το βλέμμα και μετά τα υπόλοιπα !!
Μ΄αρέσει και η τεχνική του και το μήνυμα που περνάει ,
νομίζω είναι ένα καλλιτεχνικό διαμαντάκι

Σαμιώτικους χαιρετισμούς,
θα περνώ

nameliart είπε...

Είναι σπυδαίο που ξαναείσαι κοντά μας και μάλιστα με ένα τόσο εκφραστικό έργο! Πάρα πολύ καλή δουλειά, σε μια πολύ ιδιαίτερη και απαιτητική περίοδο!!
Μπράβο!!! Είχε λείψει το τόσο προσωπικό στυλ σου...
Καλώς μας ξανάρθες!

MYSTELIOS είπε...

Πολύ δυναμική η επιστροφή σου με ένα υπέροχο έργο , μια κραυγή διαμαρτυρίας για τα κακά που συμβαίνουν γύρω μας !!!
Μπράβο και καλή συνέχεια !!!

IZA είπε...

Γεια σου, Φόρα, κι εσείς μου λείψατε. Σίγουρα θα πάνε όλα καλά γιατί δε θα τους αφήσουμε να κάνουν ότι θέλουν με τις τύχες των παιδιών μας. θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Φτάνει να το πιστέψουμε και μπορούμε ν' αντισταθούμε.

IZA είπε...

Γεια σου, Γιώργο. Ωραία φωτογραφία έβαλες στο προφίλ σου. Μ' αυτά τα ξορκίζουμε όλα τα κακά. Με το κρασάκι, την καλή παρέα και το γέλιο. Να είστε καλά.

IZA είπε...

Aθηνά μου, τελικά είναι δύσκολο να ζεις χωρίς τη δημιουργία. Προσπάθησα να κάνω λίγο στην άκρη την κούραση μου και να παλέψω να συνδυάσω τις υποχρεώσεις μου με τη χαρά της δημιυργίας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη που μου παρέχετε. Τελικά βοηθάει πολύ. Φιλάκια.

IZA είπε...

Nameliart καλώε σε βρήκα. Και μένα μου έλειψαν οι τόσο όμορφες ζωγραφιές σου. Θα τα λέμε.

IZA είπε...

ART TRAVELLER χαίρομαι που τα ξαναλέμε. Με συγκινούν τα λόγια σου και η ανταπόκριση που δείξατε στο κάλεσμά μου, μετά από τοσον καιρό απουσίας. Ευχαριστώ.

Dinos-Art είπε...

Μαρία μου, χαίρομαι που σε ξαναβλέπω και σε ακούω. Εγώ συνεχίζω να απέχω από σχολιασμούς προς το παρόν, τόσο στο δικό μου ιστολόγιο, όσο και σε αυτά των φίλων. Τους λόγους εξήγησα στο τέλος της ανάρτησής μου 18.01.2012 (μετά τις ζωγραφιές). Θα συνεχίσω μόνο να αναρτώ παλιές και νέες ζωγραφιές και οι φίλοι μόνο μπορούν να αφήνουν σχόλια. Συνεχίζω εντατικά να ζωγραφίζω και, αν θα επανέκθω στα blogs, ο καιρός θα δείξει. Φιλιά σε όλους από Θεσσαλονίκη που στροβιλίζεται μες τον χιονιά.

IZA είπε...

Ντίνο μου, συγγνώμη που άργησα ν' απαντήσω στο σχόλιο σου. ` οπως βλέπεις είναι πολύ δύσκολο ν α έχω μια συνέπεια στην παρουσία μου στα ιστολόγια, γι' αυτό σε καταλαβαίνω απόλυτα. Πολλά φιλιά.

Poet είπε...

Χ α ί ρ ο μ α ι πολύ που επανήλθες, Μαρία μου. Μόλις τώρα το είδα αλλά το είχα υποπτευθεί από τα σχόλια σου σε άλλα ιστολόγια. Σ' αυτές τις κρίσιμες στιγμές η αλληλεγγύη είναι πάνω απ' όλα και δεν πρέπει να λείπει κανείς. Ακόμη και από το διαδίκτυο.

Καλή συνέχεια λοιπόν με τις ωραίες ζωγραφιές και συνθέσεις σου.

IZA είπε...

Tόλη μου, η χαρά είναι δική μου για την επίσκεψη σου στο ιστολόγιο μου και για τα τόσο ζεστά σου λόγια. Το ότι πέρασαν όλοι οι παλιοί φίλοι να με καλωσορίσουν, μου έδωσε μεγάλη ικανοποίηση, μα αισθάνομαι λίγο άσχημα που δεν μπορώ να είμαι τόσο συνεπής απέναντί σας. Σας νιώθω πάντως δικούς μου ανθρώπους. Φιλιά.