19/12/10

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

                                                           μεικτή τεχνική  23Χ30

Επανέρχομαι φίλοι μου μετά από μια μεγάλη απουσία από τα blogs. `Οχι όμως και από το διαδίκτυο. `Εχω εγγραφεί σε δυο πολύ ενδιαφέρουσες διεθνείς κοινότητες καλλιτεχνών. Η πρώτη είναι μια κοινότητα γυναικών καλλιτεχνών (milliande ning.com), η και η δεύτερη ( στην οποία έχω κολλήσει τώρα) είναι η lovingmixεdmedia.com. Εκεί μπορείς μοιραστείς ιδέες κι απόψεις καλλιτεχνών απ' όλο τον κόσμο, να δεις αξιόλογα βίντεο με τεχνικές και ν' ανεβάσεις δημιουργίες σου.  `Ολοι εκεί είναι πολύ φιλικοί και πρόθυμοι να σε συμβουλεύσουν σε οποιαδήποτε απορία σου. `Ενας νέος κόσμος έχει ανοιχτεί μπροστά μου. Μεγάλο σχολείο τελικά το internet, φτάνει να μη χάνεσαι μέσα στην πληθώρα πληροφοριών, να διυλίζεις ό,τι βλέπεις στη δική σου ματιά και προσωπικότητα. Ο λόγος λοιπόν που χάθηκα είναι για να εκμεταλλευτώ όσο καλύτερα και πιο δημιουργικά τον ελάχιστο, πολύτιμο ελεύθερο χρόνο που έχω.( Μην ξεχνάμαι ότι η προτεραιότητά μου είναι ο ρόλος της μάνας που έχει να διαβάζει και να πηγαίνει στις διάφορες δραστηριότητες τις δυο κορούλες της, ο ρόλος της δασκάλας που θέλει καθημερινά να προετοιμάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα για τα μαθητούδια της, της νοικοκυράς που θέλει να έχει το σπιτικό άψογο για την οικογένειά της....) . Η δημιουργία όμως είναι το οξυγόνο που μου δίνει ενέργεια για ν' ανταπεξέρχομαι καλύτερα σε όλους τους ρόλους μου.
     Με το παραπάνω εργάκι μου εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα στα ελληνικά,  αγγλικά, γαλλικά, τούρκικα, γερμανικά , γιαπωνέζικα, ρώσικα, ισπανικά, ιταλικά, νορβηγικά.


 Σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου υγεία, ευτυχία, χαρά κι αισιοδοξία. Tο τελευταίο ξέρω ότι είναι και το πιο δύσκολο σ' αυτούς τους χαλεπούς καιρούς . Γι' αυτό εύχομαι και  Καλή Λευτεριά από τη νέα Κατοχή που ζούμε. Πολλά φιλιά σε όλους σας.

61 σχόλια:

vasiliki είπε...

Xρόνια πολλά και σε σένα με υγεία και ευτυχία και καλή λευτεριά όπως το λές.:):)
Η ιδέα του έργου σου πρωτότυπη!!!
Να ΄σαι καλά και του χρόνου
Καλά χριστούγεννα
φιλί

ξωτικό είπε...

Kαλά Χριστούγεννα και...στα ξωτικοελληνικά !!! Πάντα με τη χαρά της δημιουργίας και πολύ αγάπη !! Να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου !!

marilise είπε...

χίλιες ευχές για χαρούμενα χριστούγεννα γεμάτα υγεία

lourdi lourdaki είπε...

ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΡΓΟ!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ..ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!!ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!

lourdi lourdaki είπε...

ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΡΓΟ!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ..ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!!ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!

MYSTELIOS είπε...

Καταρχή σε ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες και διευθύνσεις στο διαδίκτυο σχετικά με την ζωγραφική , τις σημείωσα και όταν βρώ λίγο χρόνο σίγουρα θα τις επισκεφτώ και εγώ .
Ειλικρινά η Χριστουγεννιάτικη κάρτα σου είναι υπέροχη , έκανες πολύ καλή δουλειά παρόλες τις άλλες ασχολίες σου !!!
Σου εύχομαι και εγώ Καλά Χριστούγεννα γεμάτα χαρά και αγάπη !!!
Καλό βράδυ !!!

Dinos-Art είπε...

Μπράβο Μαρία μου. Δημιουργία=οξυγόνο. Αισιοδοξία, ναι αισιοδοξία και αν θα μπεις στο ιστολόγιό μου το ίδιο λέω κι εγώ.
Υπέροχο το εργάκι σου και παγκοσμιοποιημένο.
Πολλά φιλιά και ευχές σε όλους σας από όλους μας για καλές γιορτές.

Chris Makro είπε...

Καλά χριστούγεννα, με υγεία και δημιουργία!

IZA είπε...

Kαλά Χριστούγεννα, Vasiliki. Μπορεί να είμαστε πιο φτωχοί σε χρήματα αυτά τα Χριστούγεννα, μα ας είμαστε πιο πλούσιοι σε αισθήματα. Να περάσεις καλά με την οικογένειά σου.

IZA είπε...

Ευχαριστώ ξωτικό. Εσείς τα ξωτικά αυτή την εποχή έχετε πολλή δουλειά να κάνετε. Χαρίστε και λίγη από τη μαγεία σας και σε μας τους `Ελληνες. Τη χρειαζόμαστε.

IZA είπε...

ΜΑRILISE σ' ευχαριστώ πολύ. Να περάσεις κι εσύ ξένοιαστες και χαρούμενες γιορτές.

IZA είπε...

LOURDI μου, καλή. Σ' ευχαριστώ πολύ που πάντα με τιμάς με τα καλά σου λόγια. Να περάσεις καλά, υγεία κι ευτυχία.

IZA είπε...

ART- TRAVELLER Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ. Να επισκεφτείς ιδίως τη δεύτερη σελίδα. θα βρεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Καλά και δημιουργικά Χριστούγεννα.

IZA είπε...

CHRIS να είσαι καλά και να περάσεις υπέροχα.

IZA είπε...

Ντίνο μου, η αισιοδοξία, η φιλία και η γενναιοδωρία σε αισθήματα είναι ο μόνος τρόπος ν' ανταπεξέλθουμε σ' αυτές τις δυσκολίες. Γιατί, δυστυχώς απ' ό,τι βλέπω γύρω μου, η κατάθλιψη καραδοκεί. Καλά Χριστούγεννα για όλη την οικογένειά σου . Πολλές ευχές για υγεία- ιδίως για τον Παναγιωτάκη σας. Πολλά φιλιά.

Seirios είπε...

Καλές γιορτές με υγεία στο σπιτικό σας ΙΖΑ. Τώρα στις γιορτές έρθετε ακόμη πιο κοντά και τα σχολικά διαβάσματα θα δώσουν τη θέση τους σε άλλα αναγνώσματα... πιο ελεύθερα, πιο παραμυθένια.

Την καλημέρα και την αγάπη μου σας στέλνω! Χαιρετώ σας!

Από ένα φιλί στις μικρές σου να δώσεις.

55fm είπε...

Mαράκι μου,ήρθες με τα δώρα σου!
Το εργάκι σου πολύ όμορφο σαν τη ψυχούλα σου!
Εύχομαι για σένα και την οικογένειά σου υγεία,αγάπη και χαρά!
Φιλιά πολλά!

nameliart είπε...

Υπέροχα τα χρώματα, πολύ όμορφα δεμένα με τα σχήματα και ισορροπία στο χώρο μεταφέρει η ευχητήρια κάρτα σου! Θερμές ευχαριστίες για τις ευχές σου και θερμότερη ανταπόδοση, για υγεία και δύναμη νου και ψυχής!
Να χαίρεσαι και να καμαρώνεις όλα τα παιδιά σου, φυσικά και πνευματικά!

Υ.Γ. Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες για τα sites. Θα τις αξιοποιήσω στη 1η ευκαιρία – ευχαριστίες!

IZA είπε...

Καλέ μου Seirie, ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου. Περιμένουμε πώς και πώς αυτές τις ημέρες για να χαλαρώσουμε και να έρθουμε πιο κοντά ως οικογένεια. Ελπίζω να κάνουμε και κάποιες όμορφες εκδρομούλες. Να περάσεις καλά τις γιορτές κι ο Καινούριος χρόνος να σου φέρει ό,τι επιθυμείς. Πολλά φιλιά.

IZA είπε...

`Ολγα μου, πάντα γεναιόδωρη σε λέξεις μα και συναισθήματα. Μου λείψατε πολύ. `Αντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά. Πολλά φιλιά και πολλές-πολλές ευχές για ευτυχισμένα Χριστούγεννα.

IZA είπε...

ΝΑMELIARTE ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Να είσαι πάντα καλά και να περάσεις υπέροχα τις γιορτές.

IZA είπε...

ΣΚΡΟΥΤΖΑΚΟ το πέρασμά σου πάντα μου δίνει χαρά. Να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται αυτά τα Χριστούγεννα με πολύ καλή παρέα.

Margo είπε...

Ίζα μου Καλά Χριστούγεννα και σε σας!
Πολύ χάρηκα με τις καινούργιες δραστηριότητές σου. Μπορεί να σε έχουμε χάσει αλλά κάποια στιγμή θα δούμε τα έργα σου και τότε θα αναπληρωθεί ο χρόνος.

Πολλά φιλιά και ευχές από καρδιάς για τις γιορτές και το νέο χρόνο.

eleni είπε...

ΙΖΑ μου,μας λείπεις!
Έχουμε καιρό να τα πούμε πιο προσωπικά-όλοι καλά;

Η καρτούλα σου υπέροχα ξεχωριστή,όπως όλα τα έργα σου!
Να περάσετε με υγεία και χαρά τις γιορτές!
Μακάρι,ΙΖΑ,γρήγορα να απαλλαγούμε!
Φιλιά!

Giorgos Varvakis είπε...

Τί όμορφα που είναι όλα Μαρία μου!! Η κάρτα σου μαγική, οι ευχές σου ζεστές με ψυχή!!
Καλές Γιορτές εύχομαι κι εγώ σε όλους σας, με αγάπη, ειρήνη, γαλήνη :)
Φιλιά πολλά
Καλά Χριστούγεννα

Giorgos Varvakis είπε...

Τί όμορφα που είναι όλα Μαρία μου!! Η κάρτα σου μαγική, οι ευχές σου ζεστές με ψυχή!!
Καλές Γιορτές εύχομαι κι εγώ σε όλους σας, με αγάπη, ειρήνη, γαλήνη :)
Φιλιά πολλά
Καλά Χριστούγεννα

Poet είπε...

Μου άρεσε πολύ η ονειρική ζωγραφιά-κάρτα σου, Μαρία μου. Όπως επίσης οι ανακαλύψεις σου και οι ευχές σου. Ας ευχηθούμε λοιπόν τα Χριστούγεννα και ο καινούριος χρόνος να είναι πιο κοντά στο όνειρο και πιο μακριά από τον εφιάλτη. Όπως αξίζει σε σένα, στην ωραία οικογένειά σου και σε όλους μας.

Katerina Galati είπε...

Μ' αρέσει πολύ το έργο σου, η μεικτή τεχνική παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!!
Πρέπει να σε ευχαριστήσω για τις διευθύνσεις που μας έδωσες, στις οποίες έριξα μια ματιά αλλά θέλουν αρκετή μελέτη, γι' αυτό τις κράτησα και θα τις ξαναεπισκεφτώ.
Σου εύχομαι καλά Χριστούγεννα και το 2011 να φέρει υγεία και υπομονή!! (Μακάρι να φέρει και την πολυπόθητη λευτεριά..)

IZA είπε...

Margo μου να περάσετε υπέροχες οικογενειακές στιγμές κι εύχομαι με τον καινούριο χρόνο να γνωριστούμε κάποια στιγμή κι από κοντά. Πολλά φιλιά.

IZA είπε...

Εleni μου, ευχαριστώ για τις ευχές και τα γλυκά σου λόγια. Μια βαριά ατμόσφαιρα πλανιέται γύρω μας κι όσο κι αν θέλεις να είσαι αισιόδοξος, ακούγοντας γι' ανθρώπους γύρω μας που μένουν άνεργοι ,δεν μπορείς. Μόνο ευχές μπορούμε να δώσουμε για λευτεριά της χώρας μας απ' αυτό το ζυγό. Θα τα πούμε και τηλεφωνικώς. Φιλάκια.

IZA είπε...

Γιώργο μου, να είστε καλά, να το ρίξετε έξω τις γιορτές και να το γλεντήσετε με τους φίλους σας με τον όμορφο τρόπο που έχω καταλάβει ότι γλεντάτε. Πολλά φιλιά και στη Μαρία. Πάρτε κανένα τηλέφωνο να βρεθούμε.

IZA είπε...

Τόλη μου, αν χάσουμε και το όνειρο τότε πάει χαθήκαμε. Να περάσετε όμορφα μ' αυτούς που αγαπάτε, να είστε πάντα γεροί, δυνατοί κι αληθινοί. Φιλιά κι ευχές στη Σοφία.

IZA είπε...

Κατερίνα χαίρομαι πολύ που σου έδωσα ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Πραγματικά χρειάζεται πολύ μελέτη, γιατί είναι χάος. Εγώ σιγά- σιγά δοκιμάζω όποια τεχνική μ' ενδιαφέρει και μετά προχωρώ στην επόμενη. Γιατί βλέπεις τόσο όμορφα πράγματα που τρελαίνεσαι και θες όλα να τα δοκιμάσεις. Καλές γιορτές με γαλήνη κι ευτυχία.

ΙΛΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ είπε...

Xρόνια Πολλά Ιζα!!Να περάσεις όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάς!!
Εστειλα το site στην κόρη μου που εχει τα ιδια ενδια φέροντα με σένα και κατενθουσιάστηκε!!
Καλές Γιορτές!!

olivetreegirl είπε...

Καλά Χριστούγεννα, γεμάτα όμορφες οικογενειακές στιγμές!!!

ΓΙΑΝΝΑ είπε...

Μαρια μου Χρονια Πολλα σε σενα και ολη την οικογενεια.Να περαστε ομορφα, να χαρειτε και να διασκεδασετε.
Για την καινουρια χρονια ευχομαι υγεια και αγαπη,αισιοδοξια και τυχη.
πολλα φιλια

IZA είπε...

ΙΛΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, να περάσεις υπέροχα με την οικογένειά σου αυτές τις γιορτές. Υγεία, ευτυχία και αγάπη. Πολύ χαίρομαι που φάνηκα χρήσιμη με τις συμβουλές μου.

IZA είπε...

Ολιβάκι ευχαριστώ πολύ. Ευτυχισμένα και ξένοιαστα Χριστούγεννα και ο καινούριος χρόνος να σου φέρει ό,τι επιθυμείς.

IZA είπε...

ΓΙΑΝΝΑ μου σ' ευχαριστούμε. Να περάσετε χαρούμενα Χριστούγεννα Και τον καινούριο χρόνο να γίνουν όλα γύρω μας πιο φωτεινά κι αισιόδοξα. Φιλιά.

Leovi είπε...

Thank you very much for sharing on historical blog. Wish you Merry Christmas and a Happy New Year! Best wishes. Leovi.

Benikos place είπε...

Χρόνια πολλά, υγεία και χαρες την νέα χρονιά!!!

IZA είπε...

Thanks Leovi. Merry Christmas and a happy new Year.

IZA είπε...

Ευχαριστούμε ΒΕΝΙΚΟ. Να περάσετε αξέχαστες γιορτές με την όμορφη οικογένειά σας. Πολλά φιλιά.

Roadartist είπε...

"Νέα Κατοχή" έτσι είναι...

Ευχές για ότι καλύτερο..Υγεία, αγάπη και ελπίδα!

Χρόνια πολλά και καλά Ιζα μου σε σένα και στην οικογένεια σου!

Δημιουργία είπε...

Χρονια πολλα, με υγεια και αγαπη.

BIKY είπε...

χρονια πολλα και καλή χρονια με υγεία

Anastasia's dolls είπε...

Τις ευχες μου για μια καλη χρονια !
Υγεια ευτυχια και δημιουργια !

faraona είπε...

★˛˚˛*˛°.˛*。*★* ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! *★ 。*
˛ °_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛..♥ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ♥
˛. (´• ̮•)*.。*/♫. ♫\*˛.* ˛_Π_____ ˛* ˛**★* 。*˛.*.★*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛

erifili είπε...

Πέρασα για να αφήσω 2011 ευχές, για τον καινούργιο χρόνο. Υγεία, δύναμη και κουράγιο, να είναι τα «όπλα» μας για να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία ότι μας επιφυλάσσει η νέα χρονιά.

IZA είπε...

Roadartist καλή χρονιά και σε σένα και στους ανθρώπους που αγαπάς.

IZA είπε...

ΒΙΚΥ μου καλή χρονιά. Υγεία, χαρά κι ευτυχία στο όμορφο σπιτικό σου.

IZA είπε...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου να ε'ισαι πάντα γερή και δημιουργική. Το 2011 να είναι μια χρονια δημιουργική κι ευτυχισμένη.

IZA είπε...

FARAONA μου τι πρωτότυπη ευχή! Καλή χρονια γιασένα και την οικογένειά σου. Να είστε όλοι καλά κι ευτυχισμένοι.

IZA είπε...

ERIFILI μου σ' ευχαριστώ πολύ. Το 2011 να σου φέρει ό,τι καλύτερο επιθυμείς.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΥΧΕΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ
ΠΑΝΠΛΟΥΤΟΙ ΝΑ ΣΤΕ ΣΤΗ ΧΑΡΑ
ΚΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Mariela είπε...

Καλή και δημιουργικη χρονιά σου εύχομαι Ιζάκι...
πολύ ενδιαφέροντα αυτά που κάνεις, μόλις βρω χρόνο θα επισκεφτώ αυτούς τους "τόπους" που συχνάζεις τελευταία!!
Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ανατρέψουμε τις προδιαγραφές του καινούργιου χρόνου!!
σε φιλώ!

Aθηνά Π.Κ. είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, σαμιώτικα γιορτινά φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

IZA είπε...

Eπίσης Μαριέλα μου. Να είναι μια πολύ τυχερή χρονιά και για σένα. `Οσο και απίθανο να ανατρέψουμε τις προδιαγραφές του χρόνου, αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί κάτι μπορεί να γίνει. Φιλιά.

IZA είπε...

Αθηνά μου να έχεις μια πολύ καλή χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη κι ευτυχία στην οικογένεια σου. Πολλά φιλιά.

IZA είπε...

Merci Daniel.